Twitterda Sınırlandırılmış Hesap Ne Anlama Gelir

Twitterda Sınırlandırılmış Hesap Ne Anlama Gelir

Twitterda sınırlandırılmış hesap ne anlama gelir merak ediyor musunuz? Başınıza böyle bir sorun geldiyse yazımızın devamını okumanızı tavsiye ederiz

Twitterda sınırlandırılmış hesap ne anlama gelir? Öncelikle twitter birçok kullanıcı tarafından kullanılmaktadır.  Twitter kullanıcısıysanız; eğer hesabınız ihlal edilmişse veya ele geçirilmiş ise böyle bir durum ile karşılaşmanız mümkündür. Bu durumda tarafınıza bir mesaj gelir ve kullanıcı hesabınızın sınırlandırıldığı hakkında bilgilendirilirsiniz. Tekrardan hesabınıza giriş yapmak için belirli şartlar vardır ve bu şartların her birini yerine getirmeniz gerekmektedir. Birçok nedenden dolayı; hesap geçici olarak sınırlandırılır. Bu sınırlandırılma ise belirli bir süre sonra ortadan kalkar ve tekrardan hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Bu sınırlandırmanın kalkması için belirli bir süre beklemeniz gerekmektedir.

Twitter Hesap Askıya Alınmış Ne Demek?

Twitter hesap askıya alınmış ne demek biliyor musunuz? Birçok kişi bu konuya merak etmektedir.  Çünkü kullanıcıların çoğu zaman zaman böyle bir durum ile karşı karşıya kalmaktadır. Hesabınızın askıya alınması; hesabınızın tehlikede olduğunun bir göstergesidir.  Hesabınız ele geçirildiyse hesap askıya alınır ve bu sebebe bağlı olarak da erişim engellenir. Peki, twitter sınırlandırma kaç gün sürer? Hemen bu konudan da bahsedelim.  Hesabınız birçok sebep bağlı olarak sınırlandırılabilir. Bu sınırlandırılma 72 saat sürer ve bu sürecinin sonunda ise ortadan kalkar.

Twitterda Devre Dışı Bırakılan Hesap Ne Zaman Silinir?

Twitter kullanıcıları bazı zamanlarda hesaplarını devre dışı bırakmaktadır.  Devre dışı bırakıldığında ise belirli bir süre sonra hesaplar silinmektedir. Hesap silindikten sonra bir daha giriş yapmak mümkün değildir. Peki, twitterda devre dışı bırakılan hesap ne zaman silinir? Hemen sizlere bunun açıklamasını yapalım.  Twitter da hesabınızı dondurmayı istiyorsanız ayarlardan bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Silme işlemini onayladıktan sonra 30 gün içerisinde giriş yapmamanız gerekir.  Peki, 30 gün içerisinde hesaba tekrardan giriş yapıldığında ne olur? Eğer tekrardan kullanıcı adı ile giriş yaparsanız hesabınız silinmez ve tekrardan aktif hale getirilir. Bu nedenle hesabınızın kalıcı olarak silinmesini istiyorsanız ayarlardan silme işlemini yapıp bir daha kullanıcı adı ile giriş yapmamanızdır.