Twitterda Dondurulan Hesap Nasıl Açılır?

Twitterda Dondurulan Hesap Nasıl Açılır?

Twitterda dondurulan hesap nasıl açılır biliyor musunuz? Eğer konuya hâkim değilseniz mutlaka yazımızın devamını okumalısınız.

Twitterda dondurulan hesap nasıl açılır? İlk olarak hesap dondurma işlemini gerçekleştirmek istiyorsanız ayarlar sekmesine giriş yapmalı ve bunun ardından ise hesabı dondur malısınız. Hesap dondurma işlemini gerçekleştirdikten sonra tekrardan giriş yapmak isteyebilirsiniz. Çünkü birçok kişi hesabını dondurduktan sonra tekrardan giriş yapmak istemektedir. Böyle bir durum söz konusu olduğunda kullanıcı adı ve şifrenizi girip giriş yapabilirsiniz. Bunun için ilk 30 günün dolmaması gerekmektedir. Eğer 30 gün dolar ise tekrardan giriş yapamazsınız ve hesabınız kalıcı bir şekilde silinmiş olur.

Twitterda Hesap Etkinleştirme

Twitterda hesabınızı devre dışı bırakmış olabilirsiniz. Günümüzde bu platformda yer alan çok sayıda kişi vardır. Bu kişiler ise zaman zaman hesaplarını kapatabilirler. Hesap dondurma işlemini kısa zaman içerisinde gerçekleştirilir. Peki, twitterda hesap etkinleştirme nasıl yapılmaktadır? Twitterda hesabınızı dondurma işlemi yaptıktan sonra etkinleştirmek istiyorsanız tek yapmanız gereken tekrardan giriş yapmaktır. Tabiki bunun için belirli şartlar bulunmaktadır. Peki, nedir bu şartlar hemen izin verirseniz açıklayalım. Hesabın etkinleşmesi için mutlaka kaydınızı dondurduktan sonra 30 günü aşmamış olmanız gerekmektedir. Çünkü eğer bir ay dolduysa ve siz hiçbir şekilde giriş yapmadıysanız artık hesabınıza giriş yapılmaz ve tekrardan bir hesap açma işlemini gerçekleştirmeniz gerekecektir.

Kalıcı Olarak Silinen Twitter Geri Açılır mı?

 Kalıcı olarak silinen twitter geri açılır mı? Bu konu sizi merak ettiriyor ise doğru sayfada olduğunuzu belirtelim. Twitterınızı kalıcı olarak silmek için giriş sağladıktan sonra ayarlardan dondur sekmesini tıklamanız yeterlidir. Bunun üzerinden 30 gün geçtikten sonra hesabınız kalıcı olarak silinmektedir. Peki, kalıcı olarak silinen twitter geri açılır mı? Eğer 30 günü aşmış ise tekrardan bu twitter hesabınızı kullanamazsınız. Bu durumda yapmanız gereken tekrardan üyelik işlemlerinin gerçekleştirilmesidir.  Twitterın kalıcı silinmemesi için ne yapılır? Eğer kalıcı silinmesini istemiyorsanız hesabınızı dondurduktan sonra bir ay içerisinde tekrardan giriş yapmanız ve aktif hale getirmeniz gerekecektir. Aksi halde kullanamazsınız ve silinir.