Twitter Hassas İçerik Ayarı Nedir? Nasıl Açılır ?

Twitter Hassas İçerik Ayarı Nedir? Nasıl Açılır?

İnternetin hızlı bir şekilde yayılması ve sosyal medya hesaplarının aktifliği birçok detayın da öğrenilmesini gerekli kılmaktadır.

Twitter hassas içerik ayarı sosyal medya içerisinde oldukça fazla ilgi görüyor. Bu ayar özellikle Twitter üzerinde yer alıyor. Çünkü Twitter üzerinden birçok uygulamayı aktif bir şekilde kullanmak ve bu ağ üzerinden en açık resim ve videoları dahi paylaşmak her zaman mümkün oluyor. Bu nedenle bu ayarı aktif hale getirmek kısa süre içerisinde yayılacak resim ve videolarında bu arada uygun olacak şekilde paylaşılmasını sağlamak hemen her zaman mümkün olmaya devam ediyor. Kişiler bu ayarı aktif hale getirerek tercihlerine bağlı olacak şekilde ister ayarı açma isterse kapatabilme olanağına erişebiliyor.

Hassas İçerik Ayarı Ne Şekilde Açılır

Hassas içerik ayarı için yapılması gereken oldukça basit adımlar bulunmaktadır. Buna göre öncelikli olarak şu sıralamaya uymak gerekir:

  • İnternet tarayıcısı üzerinden Twitter hesabına giriş yapınız
  • Hesaba giriş yaptıktan sonra üç noktaya tıklayıp daha fazla seçeneğine tıklayın
  • Orada yer alan ayarlar bölümüne girin
  • Gizlilik bölüme tıklayın
  • Hassas içeriği gizle butonuna basın
  • Bu şekilde aktifleştirme yaptıktan sonra profiline girerek olup olmadığını kontrol edin.

Hassas içerik ayarı açma ve kapatma oldukça kolay bir işlemdir. Bu işlemi uygulamak için küçük adımları bilmek önemlidir. Buna göre kişiler tercih ettikleri gibi bu ayarı önce açıp daha sonra kapatabilme olanağına sahip olabilecektir. Kısa süre içerisinde sisteme giriş yapılabilecektir.

Hassas İçerik Ayarı Nerede Değiştirilir

İçerik ayarı yaparken giriş yaptığınız cihazın herhangi bir önemi yoktur. Yalnızca buna göre bazı detaylarda değişiklik oluşması söz konusu olabilecektir. Bu nedenle özellikle bu ayarı açmak ya da kapatmak istediğinizde işlemi; bilgisayar üzerinden, android üzerinden ya da ios üzerinden yaptığınıza göre bir araştırma yapmanız daha kolay bu işlemi uygulamanıza yardımcı olacaktır. Twitter hassas içerik ayarı nasıl açılır merakını gidermek için en kısa süre içerisinde harekete geçmek ve internetin sunduğu avantajlara en iyi şekilde erişmek herkes için mümkün olacaktır.