Twitter Da Onaylı Hesap Nasıl Açılır

Twitter  da Onaylı Hesap Nasıl Açılır

Twitterda onaylı hesap nasıl açılır biliyor musunuz? Bu konumuzda sizlere kullanıcıların en fazla merak ettiği ve araştırma yaptığı bu konudan bahsetmek istiyoruz.

Twitterda onaylı hesap nasıl açılır merak ediyorsanız doğru sayfadasınız. Twitter kullanıcılarının bir çocuğunun genel amacı onaylı hesaptır. Yani bir diğer ismi ile mavi tike sahip olmaktır. Onaylı hesap açmak için belirlenen hususlar vardır ve bu hususlara mutlaka dikkat edilmesi gerekmektedir. Onaylı hesap almak için takipçi sayısının mutlaka fazla olması gerekmektedir. Takipçi sayısı az olduğunda onaylı hesap alınamaz. Bunun yanı sıra kişisel bilgilerin doğru ve eksiksiz olması şarttır. Tanınan kişiler onaylı hesap almaktadır.  Bu hususlar sizde mevcut ise başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapıldığında onaylanır ise sizlere mesaj gelir ve mavi tikiniz olur.

Twitterda Mavi Tik Ne İşe Yarar?

Sosyal medya platformları gün geçtikçe yenilenmektedir. Her geçen gün farklı özellikleri çıkmaktadır. Son zamanlarda da twitter kullanıcıların tek isteği mavi tik almak olmuştur. Peki, twitterda mavi tik ne işe yarar? Mavi tik hesabın onaylandığı anlamına gelir. Yani mavi tiki bulunan bir hesap orjinaldir. Bir hesabın orijinal olup olmadığını mavi tikine bakarak anlamanız mümkündür. Fakat bu platformda mavi tiki olmayıp orijinal olan hesaplarda vardır. Öncelikle bu hesabın birçok kullanıcı tarafından tanınması ve aynı zamanda takipçi sayısının fazla olması şarttır. Bu kişilere mavi tik verilebilmektedir. Peki, twitterda kimler mavi tik alabilir. Öncelikle mavi tik almak isteyen kişilerin fenomen veya ünlü olması gerekmektedir. Bu kişilerin mavi tik alması daha yüksek ihtimal olacaktır.

Twitterda Mavi Tikin Avantajı

Mavi tiki bulunan çok sayıda kullanıcı vardır. Peki, twitterda mavi tikin avantajlar nelerdir. Hemen sizlere bu konudan bahsetmek istiyoruz. Mavi tik; doğrulandığınız anlamını taşımaktadır. Güvenilirlik seviyenizin artış göstermesini sağlar. Mavi tikiniz bulunduğunda takipçi sayınızda artış gösterir. Bilinilirlik düzeyinizin artış göstermesine yardımcı olur. İnsanlar size karşı daha ilgili olurlar ve sizi yakından takip ederler. Mavi tikinizin olmasını istiyorsanız belirli hususlara dikkat etmeli ve daha sonra başvurunuzu yapmanız gerekmektedir.