Linkedin Sertifika Ekleme

Linkedin Sertifika Ekleme

 

Linkedin sertifika ekleme işlemi birçok kullanıcının yeteneklerini ifade edebilmeleri açısından önemli göstergelerden biridir.

 

Linkedin sertifika ekleme konusunda son derece önemli portaldır. İş ağlarına katılmak ya da iş aramak için bir çeşit dijital cv olan bu portalda siz de yeteneklerinizi gösterebilirsiniz. Profil fotoğrafınıza dokunun, ardından Profili görüntüleye tıklayın. Ekranın sağ alt kısmındaki Ekle simgesine dokunun. Profesyonel ve akademik geçmişe, ardından Lisanslar ve sertifikalar'a dokunun. Gerekli ayrıntıları girin ve ekranın sağ üst köşesindeki Kaydet'e dokunun.

 

LinkedIn'e Sertifika Nasıl Yüklenir?

 

Linkedin rozeti, kişisel blogunuza, e-posta imzası veya diğer çevrimiçi sosyal ağ profillerine yapıştırabileceğiniz bir tür rozet veya logodur. URL bölümünün altında, istediğiniz yere kopyalayıp yapıştırabileceğiniz bir HTML kodu olan ayırt edici rozeti seçme bağlantısını bulacaksınız.

 

Web sitemizin Kullanıcı Alanına girdiğinizde, Profil bölümünde Rozetinizi bulacaksınız. Açmak ve kontrol etmek için rozete tıklayın. Doğrulandı. Rozeti Linkedin profilinize hızlı ve kolay bir şekilde ekleyebilirsiniz.

 

Adınıza kimlik bilgileri eklemek için:

 

  • Profil fotoğrafınıza dokunun.
  • Başarılar bölümüne ilerleyin.
  • SERTİFİKALAR'ın yanındaki Düzenle simgesine dokunun.
  • Ekle simgesine dokunun.
  • Sertifika Ekle ekranında gerekli alanları doldurun.
  • Kaydet'e dokunun.

 

 

LinkedIn'e CV Ekleme

 

İçeriği akışınıza gönderirken öne çıkarmak istiyorsanız, onu Öne Çıkanlar bölümünüze eklemek için gönderinin sağ üst köşesindeki Daha Fazla simgesine tıklamanız gerekir. Bunu yapmak için profilin ayarlar ve gizlilik bölümüne gidin, soldaki çubukta Linkedin iş arayan tercihleri tıklayın ve açılan sayfaya özgeçmişinizi yükleyin.

 

LinkedIn'de Yeterlilik Alanına Ne Yazılmalıdır?

 

LinkedIn portalının klasik bir versiyonunda, "Adwords Danışmanı" veya "Metin Yazarı" gibi basit iş pozisyonu bildirilir. Cesaret etmek istemiyorsanız veya değişiklik için fazla yeriniz olmayan belirli bir unvana sahip bir çalışansanız bu seçeneği kullanmanız önerilir.

 

LinkedIn'de Hangi Sektörde Yer Almalısınız?

 

Bugünkü yönetim kurulu 'Ana iş sektörü' ile ilgilidir. Herhangi bir kullanıcının profiline bakarsanız, LinkedIn platformunun bir ana faaliyet sektörü belirtmenizi gerektirdiğini göreceksiniz. Linkedin’de yer almak son derece önemlidir. Bu yüzden ilgili iş pozisyonunuzu da doğru seçmeniz yeni iş imkanları için çok önemli olacaktır.