Instagram'da Takipçi Arttırma Yolları

Instagram Takipçi Sayısı Nasıl Arttırılır?

Instagram’da takipçi sayınızı arttırabilmeniz için, öncelikle aktif olmanız gerekiyor. Kimse günler ya da haftalar önce paylaşım yapmış bir profili takip etmek istemez. 

Gönderi paylaşımlarının yanı sıra hikaye paylaşımlarına da önem göstermeniz gerekiyor. Hikayelerinizde oylama kullanabilir ya da takipçilerinizin etkileşimde bulunacağı çıkartmalardan yararlanabilirsiniz. 

Takibe Takip

Sizi takip eden kişileri geri takip ederek, takipten çıkma olasılığını minimuma indirebilirsiniz. Bu sayede kazandığınız takipçileri kaybetmeniz neredeyse imkansız hale gelir. Buna ek olarak, sizinle benzer konsepte sahip olan Instagram hesaplarının takipçilerini ve aynı zamanda gönderilerini beğenen kişileri de takip edebilirsiniz.

Bu sayede ilgi alanları sizin konseptinize uyan kişiler ile etkileşim içinde olursunuz. Eğer gerçekten ilgi çekici bir hesabınız varsa; takip ettiğiniz kişilerin çok büyük bir kısmı sizi yeniden takip edecektir. 

Etiketlerin Gücü Adına!

Hiç beklemediğiniz kadar etki edecek bir Instagram özelliği olan etiketler, hiç takipçiniz olmadan binlerce kişiye erişmenizi sağlayabilir. Profiliniz ile alakalı olan etiketleri özenle seçerek, gönderilerinizin açıklamasında kullanabilirsiniz. Bu sayede sizi takip etmese dahi, o etiketi arayan herhangi bir kullanıcı gönderinizi görebilir. 

Eğer ilgi çekici bir gönderi paylaşmışsanız, etiket sayesinde bu şekilde takipçi kazanabilirsiniz. 

Rakiplerinizle Etkileşim Halinde Olun

Rakibiniz olan hesaplara etkileşim vermemekte diretiyor olabilirsiniz. Fakat bu hesapların gönderilerine yorum yapmak, yapılan yorumları beğenmek sizin yeni kişilere erişmenizi sağlayacaktır. Bu nedenle en çok etkileşim alan ve aktif olan hesapları tespit ederek; gönderilerine ilgi çekici yorumlar yapın. Tahmin edemeyeceğiniz boyutlarda takipçi sayınız artacaktır.

Instagram Takipçi Satın Almak

Instagram’da takipçi arttırma yolları arasında en çok tercih edilen ve en hızlı yollardan birisi olan Instagram takipçi satın alma işlemi, kısa süre içerisinde binlerce takipçiye sahip olmanızı sağlayabilir.

Takipçi Satın Al