Instagram Mesaj Gitmiyor

Instagram Mesaj Gitmiyor

Instagram mesaj gitmiyor bu durumu nasıl çözerim? Instagram pek çok özelliğe sahip olup bunlardan bir tanesi de Direct Message olmaktadır. Bu sayede kişiler nerede olursa olsun, başka bir kişiye mesaj atabilmektedir. Bunu yapmak oldukça kolay olup basit bir şekilde kullanılabilir. Ne var ki bazı durumlarda mesajın gitmediği gibi durumlar da yaşanmaktadır. Bu gibi durumların neler olduğunu bilmek çözüm bulmak için önemlidir.

Ayrıca Instagram hesabınızı geliştirmek için takipçi, beğeni ya da izlenme gibi istatistiklere gereksinim duyuyorsanız Turgut Medya olarak sunduğumuz seçeneklere bakabilirsiniz.

Instagram ucuz takipçi satın al hizmetimizden yararlanarak, daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz!

Instagram Çarpı İşareti Neden Olur? Engellenmiş Olmak

Instagram mesaj gönderiliyor diyor ama gitmiyor diyorsanız bunun pek çok sorunu vardır. Bunun sebeplerinden bir tanesi ve öncelikle bilmek gereken engellenmiş olmaktır. Çünkü bir kişi sizi engellemişse ona mesaj atmanız da olanaksız hale gelir.

Bunu anlamak için hesabınızdan başka bir kişiye mesaj atmak denenebilir. Şayet mesaj gitmiyorsa farklı bir sorunun olduğu düşünülebilir.

Instagram Mesaj Gönderiliyor Yazıyor Ama Gitmiyor Neden? İnternetin Olmaması/Arızası

Instagram kullanmak için bilindiği gibi internetin olması gerekir. Dolayısıyla Direct Message atabilmek için de çalışan, aktif bir internet bağlantısı lazımdır. Instagram mesaj gitmiyor diyorsanız çözüm olarak ikinci olarak interneti kontrol etmek gerekir. Örnek olarak hücre verisi kapalıysa, internet paketiniz bitmişse, wi-fi çekmiyorsa ya da arızalıysa bu gibi durumlar yaşanabilir.

İnternette arıza varsa sadece Instagram değil internet kullanan diğer uygulamalar da çalışmaz. Dolayısıyla onları da kontrol etmek, eğer problemli ise çözmek önerilir.

Instagram Gönderiliyor Sorunu Neden Oluyor? Şebeke Olmaması

Özellikle hücre veri kullanılıyorsa telefonunun çeken bir yerde olması da gerekir. Şayet telefonun mevcut olduğu konum çekmiyorsa, Instagram mesaj gitmiyor çarpı işareti gibi problemler görülebilmektedir. Bu bakımdan kişilerin şebekenin olup olmadığı kontrol edilmelidir. Burada da internet bağlantısı olmayacağı için bu şekilde test edilebilir. Ayrıca şebeke olmadığı zaman kimse aranamayacağı için bu da incelenebilir.

Instagram Mesaj Gelmiyor ve Gitmiyor Niye? Uygulamanın Güncel Olmaması

Instagram sık sık güncellemeler getirmekte, bu kapsamda gerek sorunlar çözülmekte gerekse yeni özellikler tanıtılmaktadır. Genellikle güncellemeler App Store ya da Google Play Store’dan otomatik yapılsa da bazen bunlar gerçekleşmeyebilir. Uygulama güncel değilse Instagram mesaj gitmiyor gibi sorunlar da yaşanabilir.  Ayrıca farklı problemler de meydana gelebilir.

Bu bakımdan kişilerin uygulama güncel değilse manuel olarak güncellemesi önerilir. Ardından da mesaj atmayı tekrar denemek tavsiye edilmektedir. Bu gibi işlemler mesaj sorununu çözebilir. Bir başka çözüm olarak da kaldırıp tekrar kurmak yapılabilir.

Instagram pek çok kişi tarafından kaldırılmadan yıllarca kullanılmakta, bu sürede pek çok güncelleme de alınmaktadır. Bu durum bazen problemlere neden olabilir. Ayrıca hatalı güncellemeler alındığı da görülebilir. Bu gibi durumlarda tavsiye olarak uygulamanın kaldırılıp tekrar kurulması önerilir.

Bundan sonra sadece Instagram mesaj gitmiyor sorunun çözülüp çözülmediğine bakmak gerekir. Tüm bunları uygulayarak bir çözüm bulmanız da mümkündür.