Instagram Gizli Hikayelerini Nasıl Görebiliriz?

Instagram Gizli Hikayelerini Nasıl Görebiliriz?

Günümüzde bir çok kullanıcı Instagram hikayelerini gizleyebiliyor. Instagram gizli hikayeleri izlemeniz için neler yapmanız gerekiyor?

İnstagram gizli hikaye nasıl görülür? Instagram gizlenen hikayeler bir çok kullanıcı tarafından merak ediliyor. Hikayeleri hangi kullanıcıların gizlediği de anlaşılmıyor. Instagram kullanıcıları takip etmeyen kişilere karşı hikayelerini gizleyebiliyor. Kullanıcılar hikayelerini istedikleri kişilerle paylaşabiliyor. Gizlenmiş hikayelerini görmek isterseniz hangi yöntemleri kullanmanız gerektiğini sizlere sunuyoruz. Başka profillerde gözüken hikayeler sizin hesabınızda gözükmüyorsa paylaşan kişi tarafından gizlenmiştir.

24 saat içerisinde kaybolan hikayeler, öne çıkarılması durumunda profile sabitleniyor. Hikayeler gizlendiği zaman bu paylaşımları göremezsiniz.  Kullanıcılar farklı nedenlerden dolayı hikayelerini göstermek istemiyor. Hikayeleri gizlemek için ‘Hikaye Gizle’ seçeneğini aktif olarak kullanabilirsiniz. Gizleme özelliğini dilediğiniz kullanıcılar üzerinde kullanabilirsiniz.

Hikayeler Gizlendikten Sonra Geri Alınabilir Mi?

Hikaye gizleme işlemi menü üzerinden kolayca yapılabiliyor. Ayarlar bölümünden kimlerin hikayeyi izlemesi gerektiğine karar verebilirsiniz. Dilediğiniz kişi kadar seçim şansınız bulunuyor. Instagram sitesi üzerinden hikayelerinizi kolayca gizleyebilirsiniz. Bu işlemden hiçbir kullanıcının haberi olmamaktadır.

Kullanıcılar hikayelerini kimlerin görüntülediğini inceleyebilir. Hikaye eklendikten sonra izleyenleri görebilirsiniz. Böylece kimlerin izlememesine karar verebilirsiniz. Bilgisayar üzerinden bu işlem zor olsa da mobil üzerinden kolayca gerçekleştiriliyor. Instagram gizlenen hikayeyi görme hilesi bulunmuyor. Bu nedenle kullanıcılar farklı hesaplar kullanarak hikayelere göz atabiliyor.

Başka hesap üzerinden hikayeleri izleyen kişiler ekran görüntüsü aldığı zaman hikaye sahibi bu durumu bilmemektedir. Bu uygulama da yasaklanmış bir çok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir.

Instagram Hikaye İndirme Nasıl Yapılır?

Instagram’da hikaye indirmek için, hikayeyi sizin atmanız gerekir. Başka kullanıcının hikayesini indirmek isterseniz farklı yöntemlerden yararlanabilirsiniz. Bu yöntemleri birkaç adımda uygulayabilirsiniz. En çok tercih edilen yöntemlerden bir tanesi ekran video kaydı almaktır. Ekran videosu kaydı ile hikayeyi kolayca telefonunuza indirebilirsiniz. Ancak bu yöntemi uygularken görüntü kalitesi oldukça düşecektir. Bu gibi sorunlarla uğraşmak istemezseniz internet üzerinde bulunan görüntü indirme uygulamalarından yararlanabilirsiniz. Gizli hikayeleri izleme özelliğini bir çok kullanıcı merak ediyor. Burada yer alan yöntemleri uygulayarak hikayeleri izleyebilir ve telefonlarınıza kolayca kaydedebilirsiniz.

takipci al