Facebook Video Oynatma Hatası Nasıl Çözülür?

Facebook Video Oynatma Hatası Nasıl Çözülür?

Facebook kullanıcılarına video ve fotoğraf paylaşma gibi alanlarda da hizmet verse de bazen hata veren Facebook videoları için çözüm basittir.

Hata veren Facebook videoları pek çok sebep çerçevesinde oynatılamıyor olabilir. Facebook sosyal medya uygulaması uzun yıllardır dünya çapında pek çok kullanıcıya hizmet veren uygulamalardan biridir. Sosyal medya uygulamaları arasında neredeyse en çok özelliğe ve kullanıcıya sahip Facebook güvenilir alt yapısı ve kaliteli hizmetiyle her geçen gün müşteri potansiyelini genişletmektedir. Facebook kullanıcıları yazılı paylaşımların yanı sıra multimedya desteği sayesinde fotoğraf ve video paylaşımları da yapabilmektedirler. Kullanıcıların bu sosyal medya platformuna video ya da fotoğraf yüklemeleri oldukça kolaydır. Bu sebeple milyonlarca kullanıcı bu sosyal medya platformunu anılarını koruyabilmek ve saklayabilmek için de aracı olarak kullanmaktadırlar.

Facebook’a Video Yüklemek

Facebook hesabınızdan video paylaşımı yapmak için kendi kişisel hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Profilinize girerek paylaşım kısmından video seçeneğini seçerek telefonunuzda bulunan videolardan birini Facebook profilinize yükleyebilirsiniz. Facebook profilinize yüklediğiniz bu videolar gizlilik ayarlarından yaptığınız ayara göre belirlediğiniz kitlenin ulaşımına açılacaktır. Bunun dışında diğer kullanıcıların videolarını da paylaş butonu sayesinde profilinizde paylaşabilirsiniz. Ancak bazı durumlarda Facebook video oynatma hatası ile karşılamanız olası bir durumdur. Bu video oynatma hatasının birden fazla sebebi olabilir.

İnternet Bağlantısı

Eğer Facebook video oynatma hatası ile karşılaşıyorsanız ilk olarak telefonunuzun internet bağlantısını kontrol ediniz. Facebook video oynatma hatası çözümü için yapmanız gereken ilk adım budur. Eğer internet bağlantınız kesildiyse çevrimiçi video oynatma hatası olası bir hata olarak karşınıza çıkacaktır.

Telefonunuzu Yeniden Başlatın

Facebook uygulaması üzerinden video oynatmak için telefonunuzun en güncel sürümünü kullanıyor olmanız gerekmektedir. Bunun dışında depolama alanınızın dolmuş olması da Facebook video oynatılamıyor hatası ile karşılaşmanıza neden olacaktır. Bu sebeple telefonunuzu yeniden başlatmanız bu problemi çözmenizi sağlayacaktır.

Uygulamayı Yeniden Başlatın

Facebook uygulaması bazen fazla yüklemeden de video oynatma hatası verebilmektedir. Bu sebeple uygulamayı kapatıp tekrar açmanız videoları daha sağlıklı şekilde izlemenize sebep olacaktır.