Facebook Beğendiğim Sayfalar Nasıl Bulunur

Facebook Beğenilen Sayfaları Görüntüleme

Facebook kullanıcılarının gelen son güncellemelerin ardından Facebook beğenilen sayfaları görüntüleme için yapması gerekenler de değişikliğe uğramıştır.

Facebook beğenilen sayfaları görüntüleme işlemi için kullanıcıların kendi hesapları üzerinden girerek sorgulama yapmaları gerekmektedir. Facebook sosyal medya uygulamaları arasında neredeyse popülerliğe ilk ulaşan uygulamalardan biridir. Uzun yıllar kişilerin sosyal medya ihtiyacını karşılayan ve milyonlarca kullanıcıya hizmet veren Facebook günümüzde hala popülerliğini koruyarak kullanıcı sayısını arttırmaktadır. Oldukça geniş kullanım alanı ve bünyesinde barındırdığı pek çok kategori ile Facebook, kullanıcılarının keyifli vakit geçirebilmesini sağlayan bir uygulamadır. Güncellemeler sayesinde kullanıcı istekleri ve şikayetleri de kısa sürede çözüme ulaştırılarak kullanıma sunulmaktadır. Bu sayede kullanıcı potansiyeli de her gün artmaktadır.

Facebook Sayfa Açmak ve Beğenmek

Facebook uygulaması üzerinden şahıs ya da kurumsal şirket tanıtımı için sayfa açabilmeniz mümkün. Üstelik bu hizmet Facebook’un tüm hizmetleri gibi ücretsiz olarak sunulmaktadır. Facebook’ta sayfa açmak için kişisel hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Ayarlar kısmından sayfa oluştur butonu ile yönetici paneline ulaşarak sayfanızı düzenleyebilirsiniz. Facebook üzerinden sayfa açabileceğiniz gibi başkaları tarafından açılmış olan sayfaları da beğenerek takip edebilirsiniz. Facebook’ta sayfa beğenmek o sayfanın paylaşımlarından haberdar olmanızı sağlayacaktır. Sayfanın profiline girdikten sonra orada sayfayı beğenmeniz ve takibe almanız için kullanmanız gereken bir buton olacaktır. Bu beğen butonuna tıklayarak sayfayı kolayca beğenebilir ve paylaşımlarından haberdar olabilirsiniz. Aynı şekilde sayfayı beğenmekten vazgeçtiğiniz zaman da Facebook beğenilen sayfalar sekmesinden beğendiğiniz sayfalara toplu ulaşabilirsiniz. Bu sayfalar arasından beğenmekten vazgeçeceğiniz sayfayı seçerek sayfanın adresinden beğenmekten vazgeçebilirsiniz.

Facebook Beğendiğim Sayfalar Nasıl Görüntülenir?

Facebook uygulaması üzerinden hangi sayfaları beğendiğinizi görebileceğiniz bir sekme bulunmaktadır. Facebook beğendiğim sayfaları nasıl görüntüleyebilirim? Beğendiğiniz sayfaların toplu listesine ulaşmak için Facebook hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Kişisel hesabınıza yaptığınız girişin ardından sol tarafta bulunan ayarlar çubuğundan beğendiğiniz sayfaların listesine ulaşabilirsiniz. Ancak bu sekmeden beğendiğiniz sayfalar için toplu işlem yapamazsınız. Bu sekme yalnızca sayfaların listelendiği alandır. Bu alan sayesinde kolayca daha önce de hangi sayfaları beğendiğinizi tek bir listede görüntüleyebilirsiniz.